onze tarieven
 

Tarieven Statistiek Begeleiding


Statistiekbegeleiding
Thesis begeleiding

Data Analyse

Data analyse

SPSSplaatje

SPSS begeleiding

SPSS begeleiding  
spsshandboek

Statistiekbegeleider hanteert verschillende tarieven, afhankelijk van het type begeleiding dat je kiest. We onderscheiden 2 types begeleiding.

Als eerste, de Statistiekklasjes en de SPSS workshops die klassikaal gegeven worden in kleine groepen van ongeveer 4 tot 6 personen. Deze bestaan elk uit verschillende blokken van 3 uur, die beginnen bij de basis en steeds dieper op de stof ingaan. In totaal zijn er 4 vaste Statistiekklasjes en 3 vaste SPSS Workshops.

Je kunt je alleen aanmelden samen met tenminste nog 3 mede studenten. Statistiekbegeleider consulteert niet onderling tussen losse aanmeldingen.

Daarnaast hebben we onze Individuele Begeleiding voor zowel Statistiek als SPSS. De begeleiding daarbij is volledig afgestemd op jouw persoonlijke vragen, tempo en andere behoeften. Hiervoor plannen we eerst een kennismakingsgesprek in om alles te bespreken en samen te bepalen wat het beste voor je is. Doorgaans spreken we wekelijks af om zo de volledige stof binnen afzienbare tijd onder de knie te krijgen en voldoende tijd uit te trekken om te oefenen. De afspraken zijn flexibel in te delen.

 

Klik hier voor de tarieven van onze Statistiekklasjes

Klik hier voor de tarieven voor onze SPSS Workshops

Klik hier voor de tarieven van de Individuele Begeleiding

De ervaring van Sophie (Geneeskunde)

Concreet, persoonlijk en praktische inleiding in de wereld die SPSS heet. Stijn past de snelheid en het niveau van uitleg naadloos aan op je eigen niveau en achtergrond, en gebruikt zeer toepasselijke en beeldende voorbeelden. En daarbij: prettig in de omgang en zeer toegankelijk.

Statistiekbegeleiding
Thesis begeleiding

Data Analyse

Data analyse

SPSSplaatje

SPSS begeleiding

SPSS begeleiding  spsshandboek

Onze Begeleiders