onze tarieven
 

Statistiekbegeleider.nl


Binnenkort een tentamen Statistiek?

Statistiek: het vak dat door ontzettend veel studenten als een flink struikelblok wordt ervaren. Is het jou ook wel eens overkomen dat je tijdens een statistiekcollege het overzicht na een halve les al kwijt bent, omdat het onbegrijpelijk en saai wordt uitgelegd? Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je moeite hebt met statistiek, dit eerder aan andere factoren ligt dan dat je het écht niet kan. Statistiek is namelijk eerder een vaardigheid dan een talent, je moet de kneepjes van het vak alleen goed doorhebben. De juiste statistiekbegeleiding en voldoende oefening zullen tot een positief resultaat leiden.

Tijdens onze statistiek-bijles leggen wij de stof uit aan de hand van relevante en levendige voorbeelden, zonder te veel poespas, zodat je de stof snel in de vingers krijgt en eindelijk het gevoel hebt dat je doorhebt waar je mee bezig bent. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij de stof begrijpt en je vertrouwen is gegroeid, zodat je straks met een gerust hart je Statistiek tentamen kunt maken!

Wij bieden statistiekbegeleiding aan op elk niveau en stemmen de begeleiding af op het tempo van de student. Je kunt kiezen voor onze Statistiekklasjes, die volgens een door ons ontwikkeld programma gegeven worden in kleine groepen van 4 tot 6 personen. Ook bieden we Individuele Begeleiding die helemaal op jouw wensen afgestemd wordt. Voor beide geldt: wij leggen het zo uit dat jij het gaat begrijpen (en misschien statistiek nog leuk gaat vinden ook!).

Moeite met een SPSS opdracht?

SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) is het meest toegepaste statistische computerprogramma op het HBO en het WO. Het is de ‘praktische’ uitvoering van de statistiek, je kunt met dit programma dus statistische analyses uitvoeren. Niet iedereen begrijpt dit even goed of heeft hier goede uitleg van gekregen; het kan dan ook zijn dat je wel wat hulp gebruiken bij het onder de knie krijgen van SPSS. Het team van Afstudeerbegeleider kan je die hulp bieden, en dankzij onze manier van werken zul je het programma snel door hebben! Wij bieden SPSS hulp aan die voor jou begrijpelijk is, en afgestemd is op jouw wensen.

We hanteren twee vormen van begeleiding: onze SPSS Workshops en onze Individuele Begeleiding SPSS. Beiden zijn erop gericht om je alle noodzakelijke kennis van SPSS bij te brengen en je naar een niveau te tillen waarop je zelfstandig met het programma analyses kunt uitvoeren!

Wil je weten hoe wij jou de juiste hulp kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Wees dus geen vreemde en gebruik het onderstaande contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon of mail om opties te bespreken.
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt

Kort samengevat bieden wij de volgende diensten aan:

Statistiek klasjes,

Individuele Begeleiding Statistiek,

Stoomcursus Statistiek,

SPSS workshops,

Individuele Begeleiding SPSS,

Feedback op data-analyse.

 

Statistiekbegeleider.nl is verbonden aan Afstudeerbegeleider.nl. Heb jij hulp nodig bij je scriptie of (afstudeer)opdracht, neem dan een kijkje op Afstudeerbegeleider.nl.

Onze Begeleiders